Kedhungsarimulya, Welahan, Jepara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kedhungsarimulya
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Jepara
Kacamatan Welahan
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Kedhungsarimulya (cara Indonésia: Kedungsarimulyo) iku désa ing Kacamatan Welahan, Kabupatèn Jepara, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Sajarah[besut | besut sumber]

Désa Kedungsarimulyo iku biyèn duwé aran Désa Dungtang. Kurang luwih ing taun 2008 diganti jeneng saka Dungtang dadi Kedungsarimulyo.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Welahan, Jepara, Jawa Tengah

Kelurahan: Brantaksekarjati | Bugo | Gedangan | Gidangelo | Guwosobokerto | Kalipucang Kulon | Kalipucang Wetan | Karanganyar | Kedungsarimulyo | Kendengsidialit | Ketilengsingolelo | Sidigede | Telukwetan | Ujungpandan | Welahan