Jepara, Jepara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jepara
Kacamatan
Nagara  Indonésia

]]

Jepara iku kacamatan ing kabupatèn Jepara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa-désa[besut | besut sumber]

  1. Bandengan
  2. Bapangan
  3. Bulu
  4. Demaan
  5. Jobokuto
  6. Karangkebagusan
  7. Kauman
  8. Kedungcino
  9. Kuwasen
  10. Mulyoharjo
  11. Panggang
  12. Pengkol
  13. Potroyudan
  14. Saripan
  15. Ujungbatu
  16. Wonorejo

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Jepara


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jepara,_Jepara&oldid=1072792"