Jepara, Jepara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Jepara
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Jepara
Jepara is located in Jawa Tengah
Jepara
Jepara
Jepara is located in Indonésia
Jepara
Jepara
Koordhinat: 6°34′46″S 110°40′33″E / 6.57954°S 110.67585°E / -6.57954; 110.67585Koordhinat: 6°34′46″S 110°40′33″E / 6.57954°S 110.67585°E / -6.57954; 110.67585
Nagara Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Jepara
Kodhe laladan
administrasi
33.20.06

Jepara iku kacamatan ing Kabupatèn Jepara.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.