Menyang kontèn

Keling, Jepara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Keling
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKeling
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 6°28′44″S 110°51′31″E / 6.479°S 110.85866°E / -6.479; 110.85866Koordhinat: 6°28′44″S 110°51′31″E / 6.479°S 110.85866°E / -6.479; 110.85866
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènJepara
Kodhe laladan
administrasi
33.20.09

Keling iku kacamatan ing Kabupatèn Jepara.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.