Pasegeran, Kalibening, Banjarnegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pasegeran
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanjarnegara
KacamatanKalibening
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Pasegeran, iku salah sawijining désa / Kalurahan ing Kacamatan Kalibening, Kabupatèn Banjarnegara, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]