Pandhanarum, Banjarnegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Pandhanarum
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Pandanarum
Pandhanarum is located in Jawa Tengah
Pandhanarum
Pandhanarum
Pandhanarum is located in Indonésia
Pandhanarum
Pandhanarum
Koordhinat: 7°15′04″S 109°35′29″E / 7.251°S 109.59137°E / -7.251; 109.59137Koordhinat: 7°15′04″S 109°35′29″E / 7.251°S 109.59137°E / -7.251; 109.59137
Nagara Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Banjarnegara
Kodhe laladan
administrasi
33.04.19

Pandhanarum iku kacamatan ing Kabupatèn Banjarnegara.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.