Punggelan, Banjarnegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Punggelan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPunggelan
Punggelan kapernah ing Jawa Tengah
Punggelan
Punggelan
Punggelan kapernah ing Indonésia
Punggelan
Punggelan
Koordhinat: 7°20′09″S 109°35′32″E / 7.33574°S 109.59214°E / -7.33574; 109.59214Koordhinat: 7°20′09″S 109°35′32″E / 7.33574°S 109.59214°E / -7.33574; 109.59214
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanjarnegara
Kodhe laladan
administrasi
33.04.12

Punggelan iku kacamatan ing Kabupatèn Banjarnegara.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 maint: unrecognized language (link)