Menyang kontèn

Kalibening, Banjarnegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kalibening
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKalibening
Kalibening kapernah ing Jawa Tengah
Kalibening
Kalibening
Kalibening kapernah ing Indonesia
Kalibening
Kalibening
Koordhinat: 7°13′34″S 109°39′39″E / 7.22622°S 109.66082°E / -7.22622; 109.66082Koordhinat: 7°13′34″S 109°39′39″E / 7.22622°S 109.66082°E / -7.22622; 109.66082
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanjarnegara
Kodhe laladan
administrasi
33.04.18

Kalibening iku kacamatan ing Kabupatèn Banjarnegara.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.