Menyang kontèn

Pejawaran, Banjarnegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pejawaran
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPejawaran
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°15′20″S 109°47′28″E / 7.25568°S 109.79102°E / -7.25568; 109.79102Koordhinat: 7°15′20″S 109°47′28″E / 7.25568°S 109.79102°E / -7.25568; 109.79102
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanjarnegara
Kodhe laladan
administrasi
33.04.15

Pejawaran iku kacamatan ing Kabupatèn Banjarnegara.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.