Mandiraja, Banjarnegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mandiraja
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMandiraja
Mandiraja kapernah ing Jawa Tengah
Mandiraja
Mandiraja
Mandiraja kapernah ing Indonésia
Mandiraja
Mandiraja
Koordhinat: 7°28′20″S 109°30′48″E / 7.47222°S 109.51333°E / -7.47222; 109.51333Koordhinat: 7°28′20″S 109°30′48″E / 7.47222°S 109.51333°E / -7.47222; 109.51333
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanjarnegara
Pamaréntahan
 • CamatDrs Paryono
Cacah warga (2010)
 • Gunggung63,679
 • Pepadhet1,210/km2 (3,100/sq mi)
Khode pos53473
Kodhe laladan
administrasi
33.04.03

Mandiraja iku kacamatan ing Kabupatèn Banjarnegara. Propinsi Jawa Tengah,Indonesia[1]

Géografi[besut | besut sumber]

-

Démografi[besut | besut sumber]

Cacah jiwaning Kécamatan Mandiraja ing pungkasan 2018 Ana 65.856 jiwa utawa mundhak sawatara 3,45% tinimbang taun 2010 kang ngancik 63.679 jiwa. Laju pertumbuhan kang ndunungi rata-rata 0,43% saben taun.

Tapel Wates[besut | besut sumber]

  • Lor: Kecamatan Rakit lan Kabupaten Purbalingga
  • Kulon: Kecamatan Purworejo Klampok
  • Kidul: Kecamatan Sempor,Kabupaten Kebumen
  • Wetan: Kecamatan Purwanegara

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kecamatan Mandiraja dumados saking 16 desa 380 RT lan 72 RW. desa-desa ing Kecamatan Mandiraja inggih punika:

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.