Purwasaba, Mandiraja, Banjarnegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Desa Purwasaba
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanjarnegara
KacamatanMandiraja
Angka pos53473
Jembar...km²
Gunggunging warga5.665 Jiwa (2010)
Pepadhet...Jiwa/km²

Purwasaba iku désa ing Kacamatan Mandiraja, Kabupatèn Banjarnegara, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Cacah jiwaning Désa Purwasaba ing pungkasan 2018 ana 5.765 jiwa utawa mundhak sawatara 2,80% tinimbang taun 2010 kang ngancik 5.665 jiwa. Laju pertumbuhan sing ndunungi rata-rata 0.20% saben taun.

Tapel Wates[besut | besut sumber]

  • Lor: Désa Blimbing, Candiwulan,lan Désa Kaliwinasuh
  • Wétan: Désa simbang, Kebanaran,lan Candiwulan
  • Kidul: Désa sirkandi, Pagak, Glempang, lan Désa Kebanaran
  • Kulon: Désa Pagak, Kalimandi,lan Désa Sirkandi

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]