Menyang kontèn

Somawangi, Mandiraja, Banjarnegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Somawangi
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanjarnegara
KacamatanMandiraja
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet1.155 jiwa/km

Somawangi iku salah siji désa / kalurahan ing Kacamatan Mandiraja, Kabupatèn Banjarnegara, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]