Kertayasa, Mandiraja, Banjarnegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kertayasa
Désa
Kertayasa kapernah ing Kabupatèn Banjarnegara
Kertayasa
Kertayasa
Kertayasa kapernah ing Jawa Tengah
Kertayasa
Kertayasa
Kertayasa kapernah ing Indonésia
Kertayasa
Kertayasa
Koordhinat: 7°28′17″S 109°29′31″E / 7.47143°S 109.49189°E / -7.47143; 109.49189Koordhinat: 7°28′17″S 109°29′31″E / 7.47143°S 109.49189°E / -7.47143; 109.49189
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatenBanjarnegara
KecamatanMandiraja

}} 'Kertayasa iku désa ing Kacamatan Mandiraja, Kabupatèn Banjarnegara, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]