Karang Anyar, Kalibening, Banjarnegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karang Anyar
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanjarnegara
KacamatanKalibening
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Karang Anyar, iku salah siji désa / Kalurahan ing Kacamatan Kalibening, Kabupatèn Banjarnegara, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Karanganyar Kalibening kapérang dadi 2 dhusun, yaiku dhusun Seger lan Dusun Karangtengah.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]