Sirukem, Kalibening, Banjarnegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sirukem
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanjarnegara
KacamatanKalibening
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Sirukem iku désa ing Kacamatan Kalibening, Kabupatèn Banjarnegara, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]