Asinan, Kalibening, Banjarnegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Asinan
Désa
Asinan kapernah ing Kabupatèn Banjarnegara
Asinan
Asinan
Asinan kapernah ing Jawa Tengah
Asinan
Asinan
Asinan kapernah ing Indonésia
Asinan
Asinan
Koordhinat: 7°16′22″S 109°38′57″E / 7.2728128°S 109.6490516°E / -7.2728128; 109.6490516Koordhinat: 7°16′22″S 109°38′57″E / 7.2728128°S 109.6490516°E / -7.2728128; 109.6490516
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanjarnegara
KacamatanKalibening
Kodhe laladan
administrasi
33.04.18.2002

Asinan iku désa ing Kacamatan Kalibening, Kabupatèn Banjarnegara, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)