Mario Kempes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mario Kempes
Katerangan priangga
Jeneng dawa Mario Alberto Kempes
Dhuwur 1.82 m (5 ft 11 12 in)
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Pensiun
Karir nom
1969 Instituto
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1970-1973
1974-1976
1977-1981
1981-1982
1982-1984
1984-1986
1986-1987
1987-1990
1990-1992
1995
1996
Instituto de Córdoba
Rosario Central
Valencia
River Plate
Valencia
Hércules
Vienna FC
VSE Sankt Pölten
Kremser SC
Fernandez Vial
Pelita Jaya
13 (11)
107 (86)
143 (95)
29 (15)
42 (21)
38 (10)
20 (7)
96 (34)
39 (7)
11 (5)
 ? (?)
Tim nasional
1973-1982 Argentina 43 (20)
Tim dikemunah
1996
1996
19971998
1999
2000
20002001
Pelita Jaya
Lushnja
Mineros de Guayana
The Strongest
Blooming
Independiente Petrolero

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 25 November 2006

Mario Alberto Kempes (lair ing Bell Ville, Argentina, 15 Juli 1954; umur 64 taun) ya iku siji mantan juru main bal-balan saka Argentina.[1] Dhèwèké mèlu ndadèkaké negarankango dadi juwara ana ing Piala Donya FIFA 1978.[1] Dhèwèké uga tau main ana ing klub Instituto de Córdoba, Rosario Central, Valencia, River Plate, Hércules, Vienna FC, VSE Sankt Pölten, Kremser SC, Fernandez Vial, lan Pelita Jaya.[1] Ana ing timnasional Argentina, dhèwèké main kaping 43 kali lan bisa nyetak 20 gol.[1]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]