Mia Hamm

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mia Hamm
Mia Hamm
Katerangan priangga
Jeneng dawa Mariel Margaret Hamm
Dhuwur 163 m (534 ft 9.3 in)
Posisi main Penyerang
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
19891993
20012003
Carolina Utara Tar Heels
Washington Freedom
0095 (103)
049 0(25)
Tim nasioanl
19872004 Cithakan:Tnw 275 (158)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 28 Juni 2007.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 29 Juni 2007

Mia Hamm (lair ing Selma, Alabama, Amérika Sarékat, 17 Maret 1972; umur 44 taun) ya iku sawijining mantan pamain bal-balan Amérika Sarékat kang posisi dadi penyerang. Pungkasan dhèwèké main kanggo klub Washington Freedom lan uga tau main kanggo Tim nasional Amérika Sarékat.

Karier[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Mia Hamm tau main kanggo klub Carolina Lor Tar Heels wiwit taun 1989 nganti tekan taun 1993, sadurungé mbela Washington Freedom taun 2001 2003.

Internasional[besut | besut sumber]

Mia Hamm wis main kaping 275 kanggo klub Cithakan:Tnw, lan wis gawé gol cacahe 158 gol sadawane karier internasionale wiwit taun 1987 nganti tekan taun 2004.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mia_Hamm&oldid=1086548"