Mia Hamm

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mia Hamm
Mia Hamm
Informasi pribadi
Jeneng pepak Mariel Margaret Hamm
Tanggal lair (1972-03-17) Maret 17, 1972 (age 44)
Papan lair Selma, Alabama, Amerika Serikat
Dhuwur 1.63 m (5 ft 4 in)
Posisi pamain Penyerang
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
19891993
20012003
Carolina Utara Tar Heels
Washington Freedom
0095 (103)
049 0(25)
Tim nasional
19872004 Cithakan:Tnw 275 (158)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 28 Juni 2007.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 29 Juni 2007


Mia Hamm (lair ing Selma, Alabama, Amérika Sarékat, 17 Maret 1972; umur 44 taun) ya iku sawijining mantan pamain bal-balan Amérika Sarékat kang posisi dadi penyerang. Pungkasan dhèwèké main kanggo klub Washington Freedom lan uga tau main kanggo Tim nasional Amérika Sarékat.

Karier[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Mia Hamm tau main kanggo klub Carolina Lor Tar Heels wiwit taun 1989 nganti tekan taun 1993, sadurungé mbela Washington Freedom taun 2001 2003.

Internasional[besut | besut sumber]

Mia Hamm wis main kaping 275 kanggo klub Cithakan:Tnw, lan wis gawé gol cacahe 158 gol sadawane karier internasionale wiwit taun 1987 nganti tekan taun 2004.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Mia Hamm ing Wikimedia Commons.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mia_Hamm&oldid=967047"