Mia Hamm

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Mia Hamm
Mia Hamm
Informasi pribadi
Jeneng pepak Mariel Margaret Hamm
Tanggal lair 17 Maret 1972 (umur 44)
Papan lair Selma, Alabama, Amerika Serikat
Dhuwur 1.63 m (5 ft 4 in)
Posisi pamain Penyerang
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
19891993
20012003
Carolina Utara Tar Heels
Washington Freedom
0095 (103)
049 0(25)
Tim nasional
19872004 Cithakan:Tnw 275 (158)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 28 Juni 2007.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 29 Juni 2007


Mia Hamm (lair ing Selma, Alabama, Amérika Sarékat, 17 Maret 1972; umur 44 taun) ya iku sawijining mantan pamain bal-balan Amérika Sarékat kang posisi dadi penyerang. Pungkasan dhèwèké main kanggo klub Washington Freedom lan uga tau main kanggo Tim nasional Amérika Sarékat.

Karier[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Mia Hamm tau main kanggo klub Carolina Lor Tar Heels wiwit taun 1989 nganti tekan taun 1993, sadurungé mbela Washington Freedom taun 2001 2003.

Internasional[besut | besut sumber]

Mia Hamm wis main kaping 275 kanggo klub Cithakan:Tnw, lan wis gawé gol cacahe 158 gol sadawane karier internasionale wiwit taun 1987 nganti tekan taun 2004.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Mia Hamm ing Wikimedia Commons.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mia_Hamm&oldid=967047"