David Trézéguet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
David Trézéguet
David Trezeguet.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa David Sergio Trézéguet
Dhuwur 187 m (613 ft 6.2 in)
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Juventus
Angka 17
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1993–1995
1995–2000
2000–
Platense
Monaco
Juventus
005 00(0)
114 0(60)
218 (130)
Tim nasioanl
1997
1998–2008
Perancis U-21
Perancis
005 00(5)
071 0(34)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17 Mei 2008.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 26 Maret 2008

David Trézéguet (lair ing Rouen, Perancis, 15 Oktober 1977; umur 38 taun) inggih punika salah satunggaling pemain bal-balan saking Perancis-Argentina ingkang sakmenika saweg main wonten ing klub Club Atlético River Plate.

Pranala Njaba[besut | besut sumber]