David Trézéguet

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
David Trézéguet
David Trezeguet.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak David Sergio Trézéguet
Tanggal lair Cithakan:Tanggal miyos lan umur
Papan lair Rouen, Perancis
Dhuwur 1.87 m (6 ft 2 in)
Posisi pamain Penyerang
Informasi klub
Klub saiki Juventus
Nomer 17
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1993–1995
1995–2000
2000–
Platense
Monaco
Juventus
005 00(0)
114 0(60)
218 (130)
Tim nasional
1997
1998–2008
Perancis U-21
Perancis
005 00(5)
071 0(34)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 17 Mei 2008.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 26 Maret 2008


David Trézéguet (lair ing Rouen, Perancis, 15 Oktober 1977; umur 37 taun) inggih punika salah satunggaling pemain bal-balan saking Perancis-Argentina ingkang sakmenika saweg main wonten ing klub Club Atlético River Plate.

Pranala Njaba[sunting | Sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab David Trézéguet ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=David_Trézéguet&oldid=865140"