Michelle Akers

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Michelle Akers
Katerangan priangga
Posisi main Pamain tengah/ngarep
Tim nasional
Taun Tim Main (Gul)
1985–2000 Amérika Sarékat 153 (105)

Michelle Akers (lair ing Santa Clara, California, 1 Fèbruari 1966; umur 55 taun) yaiku mantan juru main bal-balan kang misuwur saka Amérika Sarékat kang dadi bintang bersejarah ana ing Piala Donya Wadon FIFA 1991 lan Piala Donya Wanita FIFA 1999 kang dimenangake déning tim nasional wadon Amérika Sarékat. Dhèwèké menangake Golden Boot yaiku bebungah kanggo pancetak gol paling akèh ana ing turnamen 1991. Dhèwèké yaiku anggota Bal-balan Nasional Hall of Fame.