Michelle Akers

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Michelle Akers
Informasi pribadi
Tanggal lair 01 Pébruari 1966 (umur 50)
Papan lair Santa Clara, California, Amérika Sarékat
Posisi pamain Pamain tengah/ngarep
Tim nasional
Taun Tim Apps (Gls)
1985–2000 Amérika Sarékat 153 (105)
† Appearances (Goals).


Michelle Akers (lair ing Santa Clara, California, 1 Februari 1966; umur 50 taun) ya iku mantan pamain bal-balan kang misuwur saka Amérika Sarékat kang dadi bintang bersejarah ana ing Piala Donya Wadon FIFA 1991 lan Piala Donya Wanita FIFA 1999 kang dimenangake déning tim nasional wadon Amérika Sarékat. Dheweke menangake Golden Boot ya iku bebungah kanggo pancetak gol paling akeh ana ing turnamen 1991. Dheweke ya iku anggota Bal-balan Nasional Hall of Fame.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Michelle_Akers&oldid=965575"