Michelle Akers

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Michelle Akers
Katerangan priangga
Posisi main Pamain tengah/ngarep
Tim nasioanl
Taun Tim Main (Gul)
1985–2000 Amérika Sarékat 153 (105)

Michelle Akers (lair ing Santa Clara, California, 1 Fèbruari 1966; umur 50 taun) ya iku mantan pamain bal-balan kang misuwur saka Amérika Sarékat kang dadi bintang bersejarah ana ing Piala Donya Wadon FIFA 1991 lan Piala Donya Wanita FIFA 1999 kang dimenangake déning tim nasional wadon Amérika Sarékat. Dhèwèké menangake Golden Boot ya iku bebungah kanggo pancetak gol paling akèh ana ing turnamen 1991. Dhèwèké ya iku anggota Bal-balan Nasional Hall of Fame.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Michelle_Akers&oldid=1093267"