Jay-Jay Okocha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jay-Jay Okocha
Katerangan priangga
Jeneng dawa Augustine Azuka Okocha
Dhuwur 1.73 m (5 ft 8 in)
Posisi main Pemain tengah menyerang
Karir nom
1979–1980 Enugu Rangers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1990–1992 Borussia Neunkirchen 35 (7)
1992–1996 Eintracht Frankfurt 90 (16)
1996–1998 Fenerbahçe 63 (30)
1998–2002 Paris Saint-Germain 84 (13)
2002–2006 Bolton Wanderers 124 (14)
2006–2007 Qatar SC 31 (6)
2007–2008 Hull City 18 (0)
Gunggung 445 (86)
Tim nasioanl
1993–2006 Nigeria 73 (14)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Agustinus Azuka "Jay-Jay" Okocha (lair ing Enugu, 14 Agustus 1973; umur 43 taun) ya iku salah siji mantan pemain bal-balan profesional saka Nigeria kang posisine ana ing gelandang serang.[1] Nalika main kanggo klub ana ing Liga Turki Fenerbahce, dhèwèké banjur dadi warga nagara Turki lan ngganti jenenge dadi "Muhammet Yavuz".[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]