Andriy Shevchenko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Andriy Shevchenko iku juru main bal-balan Ukraina. Dhèwêké iku biasa main dadi posisi panyerang.