Carlos Alberto Torres

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Carlos Alberto Torres
Carlos Alberto Torres.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Carlos Alberto Torres
Posisi main Wing-back
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1963-1966
1966-1974
1974-1977
1977
1977-1980
1981
1982
Fluminense
Santos
Fluminense
Flamengo
New York Cosmos
California Surf
New York Cosmos
- (-)
- (-)
- (-)
- (-)
80 (6)
19 (2)
20 (0)
Tim nasional
1964-77 Brasil 53 (8)
Tim dikemunah
1983-1985
1985-1986
1987-1988
1989-1990
1991-1992
1992
1993-1998, 2002-2003
1999
2000-2001
2004
2005
Flamengo
Corinthians
Náutico
Once Caldas
Monterrey
Club Tijuana
Botafogo
Querétaro FC
Unión Magdalena
Paysandu
Azerbaijan

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Carlos Alberto "Capita" Torres (lair ing Rio de Janeiro, Brasil, 17 Juli 1944; umur 77 taun) yaiku siji mantan juru main bal-balan lan pelatih kebangsaan Brasil. Dhèwèké tau main kanggo klub Fluminense, Santos, Flamengo, New York Cosmos, lan California Surf.

Pranala njaba[besut | besut sumber]