Carlos Alberto Torres

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Carlos Alberto Torres
Carlos Alberto Torres.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Carlos Alberto Torres
Posisi main Wing-back
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1963-1966
1966-1974
1974-1977
1977
1977-1980
1981
1982
Fluminense
Santos
Fluminense
Flamengo
New York Cosmos
California Surf
New York Cosmos
- (-)
- (-)
- (-)
- (-)
80 (6)
19 (2)
20 (0)
Tim nasional
1964-77 Brasil 53 (8)
Tim dikemunah
1983-1985
1985-1986
1987-1988
1989-1990
1991-1992
1992
1993-1998, 2002-2003
1999
2000-2001
2004
2005
Flamengo
Corinthians
Náutico
Once Caldas
Monterrey
Club Tijuana
Botafogo
Querétaro FC
Unión Magdalena
Paysandu
Azerbaijan

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Carlos Alberto "Capita" Torres (lair ing Rio de Janeiro, Brasil, 17 Juli 1944; umur 75 taun) ya iku siji mantan juru main bal-balan lan pelatih kebangsaan Brasil. Dhèwèké tau main kanggo klub Fluminense, Santos, Flamengo, New York Cosmos, lan California Surf.

Pranala njaba[besut | besut sumber]