Sócrates

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sócrates
Socrates87660.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Sócrates Brasileiro Sampaio
de Souza Vieira de Oliveira
Dhuwur 1.93 m (6 ft 4 in)
Posisi main gelandang serang
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1974–1978 Botafogo-SP 57 (24)
1978–1984 Corinthians 297 (172)
1984–1985 Fiorentina 25 (6)
1986–1987 Flamengo 11 (3)
1988–1989 Santos 5 (2)
1989 Botafogo-SP 0 (0)
2004 Garforth Town[1][2] 1 (0)
Tim nasional
1979–1986 Brazil 60 (22)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Sócrates Brasileiro Sampaio de Souza Vieira de Oliveira, MD(Doctor of Medicine), (lair ing Belém do Pará, Brasil, 19 Fèbruari 1954 – pati ing São Paulo, Brasil, 4 Dhésèmber 2011 ing umur 57 taun), lewih dikenal karo Sócrates, ya iku mantan juru main bal-balan. Dhèwèké iku juru main bal-balan kang dikenal duwé umpan kang apik.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. "National-Football-Teams.com". National-Football-Teams.com. 19 February 1954. Dijupuk 7 June 2011. 
  2. "BBC.co.uk". BBC News. 27 October 2004. Dijupuk 7 June 2011. 


Pranala njaba[besut | besut sumber]