Djalma Santos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Djalma Santos
Djalma Santos
Katerangan priangga
Jeneng dawa Dejalma Pereira Dias dos Santos
Posisi main Pemain bertahan
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1948-1959
1959-1968
1969-1970
Portuguesa
Palmeiras
Atlético Paranaense
98 (3)
Tim nasional
Brasil

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Dejalma dos Santos utawa Djalma Santos (lair 27 Fèbruari 1929; umur 89 taun) ya iku mantan juru main bal-balan saka Brasil. Dhèwèké tau main kanggo klub mligi kaya Portuguesa, Palmeiras, lan Atlético Paranaense.

Pranala njaba[besut | besut sumber]