Djalma Santos

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Djalma Santos
Djalma Santos
Informasi pribadi
Jeneng pepak Dejalma Pereira Dias dos Santos
Tanggal lair 27 Fèbruari 1929 (umur 87)
Papan lair São Paulo, Brasil
Posisi pamain Pemain bertahan
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1948-1959
1959-1968
1969-1970
Portuguesa
Palmeiras
Atlético Paranaense
98 (3)
Tim nasional
Brasil
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only.
† Appearances (Goals).


Dejalma dos Santos utawa Djalma Santos (dipunlairaken 27 Februari 1929; umur 87 taun) ya iku mantan pemain bal-balan saka Brasil. Dheweke tau main kanggo klub utamane kaya Portuguesa, Palmeiras, lan Atlético Paranaense.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Djalma_Santos&oldid=965170"