Djalma Santos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Djalma Santos
Djalma Santos
Informasi pribadi
Jeneng pepak Dejalma Pereira Dias dos Santos
Tanggal lair (1929-02-27) 27 Fèbruari 1929 (age 87)
Papan lair São Paulo, Brasil
Posisi pamain Pemain bertahan
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1948-1959
1959-1968
1969-1970
Portuguesa
Palmeiras
Atlético Paranaense
98 (3)
Tim nasional
Brasil
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only.
† Appearances (Goals).


Dejalma dos Santos utawa Djalma Santos (lair 27 Februari 1929; umur 87 taun) ya iku mantan pemain bal-balan saka Brasil. Dheweke tau main kanggo klub utamane kaya Portuguesa, Palmeiras, lan Atlético Paranaense.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Djalma_Santos&oldid=965170"