Djalma Santos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Djalma Santos
Djalma Santos
Katerangan priangga
Jeneng dawa Dejalma Pereira Dias dos Santos
Posisi main Pemain bertahan
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1948-1959
1959-1968
1969-1970
Portuguesa
Palmeiras
Atlético Paranaense
98 (3)
Tim nasioanl
Brasil

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Dejalma dos Santos utawa Djalma Santos (lair 27 Fèbruari 1929; umur 87 taun) ya iku mantan pemain bal-balan saka Brasil. Dhèwèké tau main kanggo klub utamane kaya Portuguesa, Palmeiras, lan Atlético Paranaense.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Djalma_Santos&oldid=1106991"