Carlos Valderrama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Carlos Valderrama
Katerangan priangga
Jeneng dawa Carlos Alberto Valderrama Palacio
Dhuwur 175 m (574 ft 1.8 in)
Posisi main Gelandang tengah

Carlos Alberto Valderrama Palacio (lair ing Santa Marta, 2 Sèptèmber 1961; umur 55 taun) ya iku sawijining mantan pemain bal-balan saka Kolombia. Dhèwèké paisisne dadi gelandang. Dhèwèké uga tau dadi pemain paling apik saka Kolombia sadawane wektu. Dhèwèké oleh julukan El Pibe. Valderrama mbela timnas Kolombia nalika ana ing Piala Donya FIFA 1990, Piala Donya FIFA 1994 lan Piala Donya FIFA 1998. Dhèwèké main kanggo klub Unión Magdalena, Millonarios, Deportivo Cali, Montpellier Hérault SC, Real Valladolid, Independiente Medellín, Atlético Junior, Tampa Bay Mutiny, Miami Fusion, lan Colorado Rapids.