Carlos Valderrama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Carlos Valderrama
Informasi pribadi
Jeneng pepak Carlos Alberto Valderrama Palacio
Tanggal lair 2 September, 1961
Papan lair Santa Marta, Kolombia
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)
Posisi pamain Gelandang tengah


Carlos Alberto Valderrama Palacio (lair ing Santa Marta, 2 September 1961; umur 54 taun) ya iku sawijining mantan pemain bal-balan saka Kolombia. Dheweke paisisne dadi gelandang. Dheweke uga tau dadi pemain paling apik saka Kolombia sadawane wektu. Dheweke oleh julukan El Pibe. Valderrama mbela timnas Kolombia nalika ana ing Piala Donya FIFA 1990, Piala Donya FIFA 1994 lan Piala Donya FIFA 1998. Dheweke main kanggo klub Unión Magdalena, Millonarios, Deportivo Cali, Montpellier Hérault SC, Real Valladolid, Independiente Medellín, Atlético Junior, Tampa Bay Mutiny, Miami Fusion, lan Colorado Rapids.

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Carlos Valderrama ing Wikimedia Commons.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Carlos_Valderrama&oldid=965172"