Hugo Sánchez

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Hugo Sánchez
Huguito.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Hugo Sánchez Márquez
Dhuwur 175 m (574 ft 1.8 in)
Posisi main Penyerang
Karir nom
1972—1975 Pumas de UNAM
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1976—1981 Pumas de UNAM 200 (99)
1979—1980 San Diego Sockers (pinjaman) 32 (26)
1981—1985 Atlético Madrid 111 (54)
1985—1992 Real Madrid 207 (164)
1992—1993 América 29 (11)
1993—1994 Rayo Vallecano 29 (16)
1994—1995 Atlante 31 (13)
1995—1996 FC Linz 20 (6)
1996 Dallas Burn 23 (6)
1997 Club Celaya 12 (2)
Gunggung 694 (427)
Tim nasioanl
1977—1994 Meksiko 58[1] (29)
Tim dikemunah
2000—2005 UNAM
2006 Necaxa
2006—2008 Meksiko
2008 U-23 Meksiko
2009 Almería

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Hugo Sánchez Márquez (lair ing Ciudad de México, Meksiko, 11 Juli 1958; umur 58 taun) ya iku salah siji mantan pemain bal-balan saka Meksiko kang jenenge misuwur nalika isih main kanggo klub Real Madrid.[2] Posisine ya iku dadi penyerang.[2] Dhèwèké uga tau main ana ing Piala Donya FIFA kaping telu.[2] Saiki dhèwèké dadi penyiar ulah raga kanggo stasiun televisi Univision.[2]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hugo_Sánchez&oldid=1099740"