Hernán Crespo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hernán Crespo
Hernán Crespo.png
Katerangan priangga
Jeneng dawa Hernán Jorge Crespo
Dhuwur 1.84 m (6 ft 12 in)[1]
Posisi main Striker
Katerangan klub
Tim saiki
Parma
Angka 9
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1993–1996 River Plate 62 (24)
1996–2000 Parma 116 (62)
2000–2002 Lazio 54 (39)
2002–2003 Inter 17 (7)
2003–2008 Chelsea 49 (20)
2004–2005Milan (pinjaman) 28 (11)
2006–2008Inter (pinjaman) 49 (18)
2008–2009 Inter 14 (2)
2009–2010 Genoa 16 (5)
2010– Parma 42 (10)
Tim nasional
1995–2007 Argentina 64 (35)
1996 Argentina U23 6 (6)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22 Mèi 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 1 Maret 2009

Hernán Jorge Crespo (lair ing Florida, Argentina, 5 Juli 1975; umur 43 taun) ya iku salah siji juru main bal-balan Argentina kang main kanggo klub Parma ana ing Seri A kang posisiné dadi penyarang. Crespo wis nyetak punjul 300 gol ana ing sadawané kariere.

Karier[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]


Pranala njaba[besut | besut sumber]