Nílton Santos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nílton Santos
Nílton Santos in 2006
Katerangan priangga
Dhuwur 1,85 m
Posisi main Defender
Katerangan klub
Tim saiki
Tersingkir
Karir nom
Botafogo FR
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1940-1976 Botafogo FR 1004 (11)
Tim nasioanl
1945–1968 Brasil 075 0(3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 00:14, 14 April 2008 (UTC).


Nílton Santos (lair ing Rio de Janeiro, 16 Mèi 1925 – pati di Rio de Janeiro, 27 Novèmber 2013 ing yuswa 88 taun) iku mantan pamain bal-balan kabangsan Brasil. Nilton tau mbéla klub utamané ya iku Botafogo PR wiwit taun 1940 nganti 1976 kanthi main kaping 1004 lan nyithak 11 gol.

Ing timnas Brasil, Nilton main kaping 75 lan nyithak 3 gol.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nílton_Santos&oldid=1086555"