Menyang kontèn

Eintracht Frankfurt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Eintracht Frankfurt
Emblem Eintracht Frankfurt
Jeneng jangkep Eintracht Frankfurt
Peparab SGE, Die Adler
Diadegaké 1899
Lapangan Deutsche Bank Park, Frankfurt am Main
Kapasitas 58.000
Ketua Mathias Beck
Manajer Dino Toppmöller
Liga Bundesliga
2023/24 6.
Seragam kandang
Seragam tandang
Deutsche Bank Park Kandhang Eintracht Frankfurt
Ultras Frankfurt

Eintracht Frankfurt, uga dikenal minangka SGE utawa sadurungé Die Adler, yakuwi salah siji klub bal-balan utawa bal-balan Jerman sing main ing Bundesliga lan duwé markas ing kutha Frankfurt am Main. Didegaké ing 8 Maret 1899.

Prestasi

[besut | besut sumber]

Pratélan juru main 2024/25

[besut | besut sumber]

Skuad utama

[besut | besut sumber]
Per 18 Juli 2024.[1]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1 Jerman GK Kevin Trapp (Kapten)
3 Ékuador DF Willian Pacho
4 Jerman DF Robin Koch (wakil kapten)
5 Switserlan DF Aurèle Amenda
6 Dhènemarken MF Oscar Højlund
7 Mesir FW Omar Marmoush
8 Aljazair FW Farès Chaïbi
9 Kroasia FW Igor Matanović
11 Prancis FW Hugo Ekitike
15 Tunisia MF Ellyes Skhiri
16 Swèdhen MF Hugo Larsson
19 Prancis FW Jean-Mattéo Bahoya
20 Turki MF Can Uzun
21 Jerman DF Nathaniel Brown
22 Amérika Sarékat DF Timothy Chandler
23 Honggari MF Krisztián Lisztes
24 Portegal DF Aurélio Buta
26 Prancis MF Éric Junior Dina Ebimbe
No. Pos. Jeneng
27 Jerman MF Mario Götze
28 Jerman MF Marcel Wenig
29 Prancis DF Niels Nkounkou
31 Jerman DF Philipp Max
33 Jerman GK Jens Grahl
34 Jerman DF Nnamdi Collins
35 Brazil DF Tuta
36 Jerman FW Ansgar Knauff
40 Brazil GK Kauã Santos
41 Cameroon DF Jérôme Onguéné
42 Jerman FW Faride Alidou
44 Ékuador DF Davis Bautista
45 Jerman MF Mehdi Loune
49 Jerman MF Harpreet Ghotra
Maroko FW Anas Alaoui
Sepanyol FW Junior Awusi
Honggari MF Noah Fenyő

Pranala njaba

[besut | besut sumber]
  1. eintracht.de