Eintracht Frankfurt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Eintracht Frankfurt
Emblem Eintracht Frankfurt
Jeneng jangkep Eintracht Frankfurt
Peparab SGE, Die Adler
Diadegaké 1899
Lapangan Deutsche Bank Park, Frankfurt am Main
Kapasitas 51.500
Ketua Peter Fischer
Manajer Oliver Glasner
Liga Bundesliga
2020-21 Bundesliga (5)
Seragam kandang
Seragam tandang
Deutsche Bank Park Kandhang Eintracht Frankfurt
Ultras Frankfurt

Eintracht Frankfurt, uga dikenal minangka SGE utawa sadurungé Die Adler, yakuwi salah siji klub bal-balan utawa bal-balan Jerman sing main ing Bundesliga lan duwé markas ing kutha Frankfurt am Main. Didegaké ing 8 Maret 1899.

Prestasi[besut | besut sumber]

Pratélan juru main 2021/22[besut | besut sumber]

Nomer Negara Jeneng juru main
Panjaga gawang
1 Jerman Kevin Trapp
31 Jerman Jens Grahl
40 Jerman Diant Ramaj
Pamain mburi
2 Prancis Evan N'Dicka
13 Ostenrik Martin Hinteregger
18 Prancis Almamy Touré
22 Amérika Sarékat Timothy Chandler
24 Jerman Danny da Costa
25 Jerman Christopher Lenz
35 Brasil Tuta
37 Jerman Erik Durm
42 Jerman Felix Irorere
43 Jerman Fynn Otto
Glandhang
3 Ostenrik Stefan Ilsanker
6 Uruguay Rodrigo Zalazar
7 Ostrali Ajdin Hrustic
8 Swiss Djibril Sow
10 Serbia Filip Kostić
11 Swiss Steven Zuber
15 Jepang Daichi Kamada
17 Jerman Sebastian Rode (kapten)
20 Jepang Makoto Hasebe
27 Maroko Aymen Barkok
28 Spanyol Fabio Blanco
29 Dhènemarken Jesper Lindstrøm
41 Jerman Nils Stendera
45 Slowén Martin Pečar
Pamain ngarep
16 Serbia Dejan Joveljić
19 Kolombia Rafael Santos Borré
21 Jerman Ragnar Ache
30 Turki Ali Akman
38 Spanyol Enrique Herrero
39 Portugal Gonçalo Paciência
Manajer
- Ostenrik

Oliver Glasner

Pranala njaba[besut | besut sumber]