Eintracht Frankfurt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Eintracht Frankfurt
Emblem Eintracht Frankfurt
Jeneng jangkep Eintracht Frankfurt
Peparab SGE, Die Adler
Diadegaké 1899
Lapangan Commerzbank-Arena, Frankfurt am Main
Kapasitas 51.500
Ketua Peter Fischer
Manajer Adi Hütter
Liga Bundesliga
2018-19 Bundesliga (7)
Seragam kandang
Seragam tandang
Ultras Frankfurt

Eintracht Frankfurt, uga dikenal minangka SGE utawa sadurungé Die Adler, yakuwi salah siji klub bal-balan utawa bal-balan Jerman sing main ing Bundesliga lan duwé markas ing kutha Frankfurt am Main. Didegaké ing 8 Maret 1899.

Prestasi[besut | besut sumber]

Pratélan juru main 2018/19[besut | besut sumber]

Nomer Negara Jeneng juru main
Panjaga gawang
1 Dhènemarken Frederik Rønnow
31 Jerman Kevin Trapp
37 Jerman Jan Zimmermann
41 Jerman Tobias Stirl
Pamain mburi
2 Prancis Evan N'Dicka
3 Guinéa Simon Falette
13 Ostenrik Martin Hinteregger
15 Nèderlan Jetro Willems
18 Prancis Almamy Touré
19 Argentina David Abraham (kapten)
22 Amérika Sarékat Timothy Chandler
23 Jerman Marco Russ
24 Jerman Danny da Costa
33 Israèl Taleb Tawatha
35 Brasil Tuta
Gelandang
5 Swiss Gelson Fernandes
6 Nèderlan Jonathan de Guzmán
10 Serbia Filip Kostić
11 Serbia Mijat Gaćinović
16 Sepanyol Lucas Torró
17 Jerman Sebastian Rode
20 Jepang Makoto Hasebe
21 Jerman Marc Stendera
26 Jerman Nils Stendera
30 Jerman Şahverdi Çetin
38 Jerman Patrick Finger
Pamain ngarep
4 Kroasia Ante Rebić
8 Serbia Luka Jović
9 Prancis Sébastien Haller
32 Kamerun Nelson Mandela Mbouhom
34 Swédia Branimir Hrgota
36 Jerman Mischa Häuser
39 Portugal Gonçalo Paciência
Manajer
- Ostenrik

Adi Hütter

Pranala njaba[besut | besut sumber]