Eintracht Frankfurt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Eintracht Frankfurt
Emblem Eintracht Frankfurt
Jeneng jangkep Eintracht Frankfurt
Peparab SGE, Die Adler
Diadegaké 1899
Lapangan Commerzbank-Arena, Frankfurt am Main
Kapasitas 51.500
Ketua Peter Fischer
Manajer Niko Kovač
Liga Bundesliga
2017-18 Bundesliga (8)
Seragam kandang
Seragam tandang
Ultras Frankfurt

Eintracht Frankfurt, uga dikenal minangka SGE utawa sadurungé Die Adler, yakuwi salah sawijining klub bal-balan utawa bal-balan Jerman sing main ing Bundesliga lan duwé markas ing kutha Frankfurt am Main. Didegaké ing 8 Maret 1899.

Prestasi[besut | besut sumber]

Daptar juru main 2018/19[besut | besut sumber]

Nomer Negara Jeneng juru main
Panjaga gawang
1 Dhènemarken Frederik Rønnow
29 Jerman Felix Wiedwald
37 Jerman Jan Zimmermann
Pamain mburi
2 Prancis Evan N'Dicka
3 Prancis Simon Falette
13 Mèksiko Carlos Salcedo
15 Nèderlan Jetro Willems
19 Argentina David Abraham (kapten)
22 Amérika Sarékat Timothy Chandler
23 Jerman Marco Russ
24 Jerman Danny da Costa
26 Jerman Deji Beyreuther
33 Israèl Taleb Tawatha
35 Jerman Noel Knothe
Gelandang
5 Swiss Gelson Fernandes
6 Nèderlan Jonathan de Guzmán
7 Jerman Danny Blum
10 Mèksiko Marco Fabián
11 Serbia Mijat Gaćinović
16 Sepanyol Lucas Torró
20 Jepang Makoto Hasebe
21 Jerman Marc Stendera
28 Jerman Sahverdi Çetin
40 Jepang Daichi Kamada
42 Bosnia lan Hércegovina Marijan Ćavar
Pamain ngarep
4 Kroasia Ante Rebić
8 Serbia Luka Jović
9 Prancis Sébastien Haller
27 Jerman Nicolai Müller
31 Swédia Branimir Hrgota
32 Kamerun Nelson Mandela Mbouhom
39 Portugal Gonçalo Paciência
Manajer
- Ostenrik

Adi Hütter

Pranala njaba[besut | besut sumber]