Eintracht Frankfurt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stadhion Commerzbank Kandhang Eintracht Frankfurt
Eintracht Frankfurt
Emblem Eintracht Frankfurt
Jeneng jangkep Eintracht Frankfurt
Peparab SGE, Die Adler
Diadegaké 1899
Lapangan Commerzbank-Arena, Frankfurt am Main
Kapasitas 51.500
Ketua Peter Fischer
Manajer Adi Hütter
Liga Bundesliga
2018-19 Bundesliga (7)
Seragam kandang
Seragam tandang
Ultras Frankfurt

Eintracht Frankfurt, uga dikenal minangka SGE utawa sadurungé Die Adler, yakuwi salah siji klub bal-balan utawa bal-balan Jerman sing main ing Bundesliga lan duwé markas ing kutha Frankfurt am Main. Didegaké ing 8 Maret 1899.

Prestasi[besut | besut sumber]

Pratélan juru main 2019/20[besut | besut sumber]

Nomer Negara Jeneng juru main
Panjaga gawang
1 Jerman Kevin Trapp
29 Jerman Felix Wiedwald
32 Dhènemarken Frederik Rønnow
37 Jerman Jan Zimmermann
Pamain mburi
2 Prancis Evan N'Dicka
3 Guinéa Simon Falette
13 Ostenrik Martin Hinteregger
18 Prancis Almamy Touré
19 Argentina David Abraham (kapten)
22 Amérika Sarékat Timothy Chandler
23 Jerman Marco Russ
24 Jerman Danny da Costa
25 Jerman Erik Durm
Glandhang
5 Swiss Gelson Fernandes
6 Nèderlan Jonathan de Guzmán
8 Swiss Djibril Sow
10 Serbia Filip Kostić
11 Serbia Mijat Gaćinović
15 Jepang Daichi Kamada
16 Sepanyol Lucas Torró
17 Jerman Sebastian Rode
20 Jepang Makoto Hasebe
26 Jerman Nils Stendera
28 Jerman Dominik Kohr
30 Jerman Şahverdi Çetin
38 Jerman Patrick Finger
42 Bosnia lan Hércegovina Marijan Ćavar
Pamain ngarep
7 Serbia Dejan Joveljić
9 Nèderlan Bas Dost
33 Portugal André Silva
39 Portugal Gonçalo Paciência
Manajer
- Ostenrik

Adi Hütter

Pranala njaba[besut | besut sumber]