Eintracht Frankfurt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Eintracht Frankfurt
Emblem Eintracht Frankfurt
Jeneng jangkep Eintracht Frankfurt
Peparab SGE, Die Adler
Diadegaké 1899
Lapangan Deutsche Bank Park, Frankfurt am Main
Kapasitas 51.500
Ketua Peter Fischer
Manajer Adi Hütter
Liga Bundesliga
2019-20 Bundesliga (9)
Seragam kandang
Seragam tandang
Deutsche Bank Park Kandhang Eintracht Frankfurt
Ultras Frankfurt

Eintracht Frankfurt, uga dikenal minangka SGE utawa sadurungé Die Adler, yakuwi salah siji klub bal-balan utawa bal-balan Jerman sing main ing Bundesliga lan duwé markas ing kutha Frankfurt am Main. Didegaké ing 8 Maret 1899.

Prestasi[besut | besut sumber]

Pratélan juru main 2020/21[besut | besut sumber]

Nomer Negara Jeneng juru main
Panjaga gawang
1 Jerman Kevin Trapp
23 Jerman Markus Schubert
Pamain mburi
2 Prancis Evan N'Dicka
13 Ostenrik Martin Hinteregger
18 Prancis Almamy Touré
19 Argentina David Abraham (kapten)
22 Amérika Sarékat Timothy Chandler
24 Jerman Danny da Costa
25 Jerman Erik Durm
30 Nèderlan Jetro Willems
31 Jerman Fynn Otto
35 Brasil Tuta
38 Jerman Yannick Brugger
Glandhang
3 Ostenrik Stefan Ilsanker
7 Ostrali Ajdin Hrustic
8 Swiss Djibril Sow
10 Serbia Filip Kostić
11 Swiss Steven Zuber
15 Jepang Daichi Kamada
17 Jerman Sebastian Rode
20 Jepang Makoto Hasebe
27 Maroko Aymen Barkok
28 Jerman Dominik Kohr
36 Ostenrik Lukas Fahrnberger
42 Bosnia lan Hércegovina Marijan Ćavar
Pamain ngarep
9 Nèderlan Bas Dost
21 Jerman Ragnar Ache
33 Portugal André Silva
34 Angola Jabez Makanda
Manajer
- Ostenrik

Adi Hütter

Pranala njaba[besut | besut sumber]