SV Werder Bremen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Werder Bremen[1]
logo
Jeneng jangkep Sportverein Werder Bremen
von 1899 e. V.
Peparab Die Werderaner (The River Islanders)[2]
Die Grün-Weißen (The Green-Whites)[1]
Diadegaké Fèbruari 4, 1899; 117 taun kapungkur (1899-02-04)[1]
Lapangan Weserstadion[1]
Bremen[1]
Kapasitas 42.500[3]
Ketua Klaus-Dieter Fischer
Manajer Thomas Schaaf[4]
Liga Bundesliga
2011–12 ke-9, Bundesliga
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
Seragam kandang
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
Seragam tandang

Werder Bremen ya iku sawijining klub bal-balan kang markasé ana ing kutha Bremen ing Jerman. Werder Bremen ya iku klub bal-balan kang disegani ing kompetisi Bundesliga saprénè kanthi dolanan bal-balan kang aktraktif. ing Jerman Werder Bremen ya iku tim bal-balan kang akèh ngasilaké gol marang gawang lawan ing 1 musim.

Werder Bremen uga sampun merkoleh sukses ing Éropah , kala menang ana ing Piala Winners [[Éropah}} taun 92. Ing babak final Werder Bremen ngalahaké AS Monaco 2-0 lewat gol Klaus Allofs lan Wynton Rufer. Ing edisi pungkasan Piala Éropah taun 2009 Bremen sukses mlebet final lan katemu klub Ukraina Shakhtar Donetsk. Bremen Kalah ing perpanjangan waktu (injury time), kanthi kasil akhir 2-1.

Daptar pemain[besut | besut sumber]

Skuat utama[besut | besut sumber]

Per 22 Agustus 2012.[5]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1 Jerman GK Sebastian Mielitz
3 Switserlan DF François Affolter (pinjaman dari Young Boys)
5 Républik Dhémokratik Kongo DF Assani Lukimya-Mulongoti
6 Bèlgi MF Kevin De Bruyne (pinjaman dari Chelsea)
7 Ostenrik FW Marko Arnautović
8 Jerman DF Clemens Fritz (kapten)
9 Swèdhen FW Denni Avdić
10 Turkey MF Mehmet Ekici
11 Nèderlan FW Eljero Elia
13 Jerman DF Lukas Schmitz
14 Jerman MF Aaron Hunt
15 Ostenrik DF Sebastian Prödl
16 Ostenrik MF Zlatko Junuzović
17 Sèrbi MF Aleksandar Ignjovski
18 Jerman MF Felix Kroos
19 Nigeria FW Joseph Akpala
20 Jerman GK Raphael Wolf
No. Pos. Jeneng
22 Yunani DF Sokratis Papastathopoulos
23 Républik Céko DF Theodor Gebre Selassie
24 Jerman FW Nils Petersen (pinjaman dari Bayern Munich)
25 Jerman MF Tom Trybull
26 Jerman DF Florian Hartherz
27 Jerman FW Johannes Wurtz
28 Jerman MF Levent Aycicek
29 Jerman DF Cimo Röcker
30 Ostenrik GK Richard Strebinger
31 Sèrbi MF Predrag Stevanović
32 Turkey MF Özkan Yıldırım
33 Jerman GK Christian Vander
34 Sèrbi MF Aleksandar Stevanović
35 Jerman MF Florian Trinks
41 Jerman FW Niclas Füllkrug
44 Jerman MF Philipp Bargfrede

Disilèhaké[besut | besut sumber]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng

Prestasi[besut | besut sumber]

  • Juara Liga Jerman : 1965, 1988, 1993, dan 2004
  • Juara Piala Jerman : 1961, 1991, 1994, 1999, 2004, dan 2009
  • Juara Piala Liga : 2006
  • Juara Piala Super Jerman : 1988, 1993, dan 1994
  • Juara Piala Winners : 1992

Pemain Terkenal[besut | besut sumber]

Cathêtan Sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e "Werder Bremen .:. Steckbrief". Weltfussball. Dijupuk 7 December 2010. 
  2. ^ "SV Werder Bremen". UEFA. 10 June 2010. Dijupuk 7 December 2010. 
  3. ^ http://www.werder.de/de/stadien/weser-stadion/index.php
  4. ^ "About Werder". Werder.de. Dijupuk 7 December 2010. 
  5. ^ "Players". Werder.de. Dijupuk 22 Agustus 2012.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)

Pranala Njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=SV_Werder_Bremen&oldid=1078734"