Menyang kontèn

Kebondalem, Pemalang, Pemalang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kebondalem
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPemalang
KacamatanPemalang
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kebondalem iku désa ing Kacamatan Pemalang, kabupatèn Pemalang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki wewatesan:
ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: Mulyoharjo

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]