Menyang kontèn

Banjarmulya, Pemalang, Pemalang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banjarmulya
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPemalang
KacamatanPemalang
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Banjarmulya iku désa ing Kecamatan Pemalang, kabupatèn Pemalang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]