Wanareja, Palakarta, Sukaharja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wanareja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSukaharja
KacamatanPalakarta
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Wanareja (utawa Wonorejo), iku salah siji désa ing Kacamatan Palakarta (Polokarto), Kabupatèn Sukaharja (Sukoharjo), Provinsi Jawa Tengah, Indonésia[1]. Désa iki winatesan langsung karo kecamatan Majalaban ing sisih lor lan Kali Samin ing sisih kidul. Pakaryan wong ing désa iki akèh-akèhé dadi bakul mliginé bakul klambi lan mbukak warung.

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Palakarta, Sukaharja, Jawa Tengah

Désa/Kelurahan: Bakalan | Bugel | Bulu | Genengsari | Godog | Jatisaobo | Karangwuni | Kayuapak | Kemasan | Kenokorejo | Mranggen | Ngombakan | Polokarto | Pranan | Rejosari | Tepisari | Wonorejo