Kartasura, Sukaharja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kartasura
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Kabupatèn Sukaharja

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]]

Kartasura iku kacamatan ing kabupatèn Sukaharja, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Kacamatan iki jembaré:-km2 kanthi sing ndunungi watara. Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Colomadu, Karanganyar
ing sisih kidul karo: Gatak, Sukoharjo
ing sisih kulon karo: Boyolali
ing sisih wétan karo: Surakarta

Padésan[besut | besut sumber]

Padésan ing Kacamatan Kartasura ana 12, ya iku:

  • Gonilan, kodhe désa: 331112008
  • Gumpang, kodhe désa: 331112005
  • Kertasura, kodhe désa: 331112001
  • Kertonatan, kodhe désa: 331112012
  • Makamhaji, kodhe désa: 331112006
  • Ngabéyan, kodhe désa: 331112010
  • Ngadirejo, kodhe désa: 331112002
  • Ngempak, kodhe désa: 331112004
  • Pabelan, kodhe désa: 331112007
  • Pucangan, kodhe désa: 331112003
  • Singopuran, kodhe désa: 331112009
  • Wirogunan, kodhe désa: 331112011

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kartasura, Sukaharja, Jawa Tengah

Désa/Kelurahan: Gonilan | Gumpang | Kartasura (Kertosuro) | Kertanatan (Kertonatan) | Makamhaji | Ngabéyan (Ngabeyan) | Ngadireja (Ngadirejo) | Ngempak | Pabelan | Pucangan | Singapuran (Singopuran) | Wiragunan (Wirogunan)