Menyang kontèn

Bendhasari, Sukaharja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bendhasari
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBendosari
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°41′37″S 110°53′28″E / 7.69351°S 110.89119°E / -7.69351; 110.89119Koordhinat: 7°41′37″S 110°53′28″E / 7.69351°S 110.89119°E / -7.69351; 110.89119
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSukaharja
Kodhe laladan
administrasi
33.11.06

Bendhasari iku kacamatan ing Kabupatèn Sukaharja.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.