Weru, Sukaharja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Weru
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWeru
Weru kapernah ing Jawa Tengah
Weru
Weru
Weru kapernah ing Indonésia
Weru
Weru
Koordhinat: 7°47′07″S 110°45′30″E / 7.78525°S 110.75838°E / -7.78525; 110.75838Koordhinat: 7°47′07″S 110°45′30″E / 7.78525°S 110.75838°E / -7.78525; 110.75838
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSukaharja
Kodhe laladan
administrasi
33.11.01

Weru iku kacamatan ing Kabupatèn Sukaharja.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.