Menyang kontèn

Baki, Sukaharja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Baki
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBaki
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°36′29″S 110°46′43″E / 7.60792°S 110.77865°E / -7.60792; 110.77865Koordhinat: 7°36′29″S 110°46′43″E / 7.60792°S 110.77865°E / -7.60792; 110.77865
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSukaharja
Kodhe laladan
administrasi
33.11.10

Baki iku kacamatan ing Kabupatèn Sukaharja.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.