Menyang kontèn

Palakarta, Sukaharja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Palakerta
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPolokarto
Palakerta kapernah ing Jawa Tengah
Palakerta
Palakerta
Palakerta kapernah ing Indonesia
Palakerta
Palakerta
Koordhinat: 7°38′38″S 110°54′05″E / 7.644°S 110.90141°E / -7.644; 110.90141Koordhinat: 7°38′38″S 110°54′05″E / 7.644°S 110.90141°E / -7.644; 110.90141
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSukaharja
Kodhe laladan
administrasi
33.11.07

Palakerta iku kacamatan ing Kabupatèn Sukaharja.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.