Jatisaba, Palakarta, Sukaharja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jatisaba
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSukaharja
KacamatanPalakarta
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Jatisaba (utawa Jatisobo), iku désa ing Kacamatan Palakarta (Polokarto), Kabupatèn Sukaharja (Sukoharjo), Provinsi Jawa Tengah, Indonésia[1]. Desa iki winatesan langsung karo kecamatan Majalaban ing sisih lor lan alas karèt Palakarta ing sisih kidul. Masarakat ing désa iki akèh-akèhé dadi juru tani, angon raja kaya lan bakul.

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Palakarta, Sukaharja, Jawa Tengah

Désa/Kelurahan: Bakalan | Bugel | Bulu | Genengsari | Godog | Jatisaobo | Karangwuni | Kayuapak | Kemasan | Kenokorejo | Mranggen | Ngombakan | Polokarto | Pranan | Rejosari | Tepisari | Wonorejo