Kemasan, Palakarta, Sukaharja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kemasan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSukaharja
KacamatanPalakarta
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Kemasan iku salah siji désa ing Kacamatan Palakarta (Polokarto), Kabupatèn Sukaharja (Sukoharjo), Provinsi Jawa Tengah, Indonésia[1]. Désa iki kalebu desa kang paling amba ing kecamatan Palakarta. Desa iki dadi desa ing sisih kidul kecamatan Palakarta lan winatesan langsung karo Kecamatan Grogol. ing désa iki para pandhudhuké nyambut gawé dadi juru tani, angon raja kaya, lan bakulan. Lemah ing désa iki kalebu lemah abang.

Dhusun kang kalebu[besut | besut sumber]

  1. Kemasan
  2. Mlajon
  3. Kadrengan
  4. Jaban
  5. Jotangan
  6. Jebungan
  7. Grantang
  8. Karang
  9. Pilangrejo
  10. Tegalrejo

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Palakarta, Sukaharja, Jawa Tengah

Désa/Kelurahan: Bakalan | Bugel | Bulu | Genengsari | Godog | Jatisaobo | Karangwuni | Kayuapak | Kemasan | Kenokorejo | Mranggen | Ngombakan | Polokarto | Pranan | Rejosari | Tepisari | Wonorejo