Mranggèn, Palakerta, Sukaharja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mranggèn
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSukaharja
KacamatanPalakarta
Pamaréntahan
 • Lurah désaDarmadi
Pepadhet-

Mranggèn iku salah siji désa ing Kacamatan Palakarta (Polokarto), Kabupatèn Sukaharja (Sukoharjo), Provinsi Jawa Tengah, Indonésia[1]. Désa iki manggon ing kidulé kali Samin lan sandhingé pasar Glondhongan. Pakaryan padunung ing désa iki akèh-akèhé ya iku juru jait kain, bakulan sandhangan lan panganan.

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Palakarta, Sukaharja, Jawa Tengah

Désa/Kelurahan: Bakalan | Bugel | Bulu | Genengsari | Godog | Jatisaobo | Karangwuni | Kayuapak | Kemasan | Kenokorejo | Mranggen | Ngombakan | Polokarto | Pranan | Rejosari | Tepisari | Wonorejo