Mranggèn, Palakerta, Sukaharja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mranggèn
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Sukaharja
Kacamatan Palakarta
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Pepadhet -

Mranggèn iku salah siji désa ing Kacamatan Palakarta (Polokarto), Kabupatèn Sukaharja (Sukoharjo), Provinsi Jawa Tengah, Indonésia[1].

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Palakarta, Sukaharja, Jawa Tengah

Désa/Kelurahan: Bakalan | Bugel | Bulu | Genengsari | Godog | Jatisaobo | Karangwuni | Kayuapak | Kemasan | Kenokorejo | Mranggen | Ngombakan | Polokarto | Pranan | Rejosari | Tepisari | Wonorejo