Menyang kontèn

Wedhung, Wedhung, Demak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wedhung
Désa

Petha dunungé Désa Wedhung
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènDemak
KacamatanWedhung
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Wedhung iku désa ing Kacamatan Wedhung, Kabupatèn Demak, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]