Menyang kontèn

Kedhungmutih, Wedhung, Demak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kedhungmutih
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènDemak
KacamatanWedhung
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Kedhungmutih iku salah siji désa / kalurahan ing Kacamatan Wedhung, Kabupatèn Demak, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]