Menyang kontèn

Berahan Kulon, Wedhung, Demak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Berahan Kulon
Désa

Petha dunungé Désa Berahan Kulon
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènDemak
KacamatanWedhung
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Berahan Kulon iku désa ing Kacamatan Wedhung, Kabupatèn Demak, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]