Berahan Kulon, Wedhung, Demak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Berahan Kulon
Désa
Wedung.jpg
Petha dunungé Désa Berahan Kulon
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènDemak
KacamatanWedhung
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Berahan Kulon iku désa ing Kacamatan Wedhung, Kabupatèn Demak, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]