Menyang kontèn

Sayung, Demak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sayung
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSayung
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 6°55′29″S 110°30′48″E / 6.9247°S 110.51321°E / -6.9247; 110.51321Koordhinat: 6°55′29″S 110°30′48″E / 6.9247°S 110.51321°E / -6.9247; 110.51321
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènDemak
Kodhe laladan
administrasi
33.21.04

Sayung iku kacamatan ing Kabupatèn Demak.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.