Menyang kontèn

Dhèmpèt, Demak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dhèmpèt
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDempet
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 6°57′32″S 110°44′22″E / 6.95888°S 110.7394°E / -6.95888; 110.7394Koordhinat: 6°57′32″S 110°44′22″E / 6.95888°S 110.7394°E / -6.95888; 110.7394
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènDemak
Kodhe laladan
administrasi
33.21.07

Dhèmpèt iku kacamatan ing Kabupatèn Demak.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.