Menyang kontèn

Karangtengah, Demak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karangtengah
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKarangtengah
Karangtengah kapernah ing Jawa Tengah
Karangtengah
Karangtengah
Karangtengah kapernah ing Indonesia
Karangtengah
Karangtengah
Koordhinat: 6°55′12″S 110°34′32″E / 6.91988°S 110.57558°E / -6.91988; 110.57558Koordhinat: 6°55′12″S 110°34′32″E / 6.91988°S 110.57558°E / -6.91988; 110.57558
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènDemak
Kodhe laladan
administrasi
33.21.05

Karangtengah iku kacamatan ing Kabupatèn Demak.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.