Mranggèn, Demak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mranggèn
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMranggen
Mranggèn kapernah ing Jawa Tengah
Mranggèn
Mranggèn
Mranggèn kapernah ing Indonésia
Mranggèn
Mranggèn
Koordhinat: 7°02′17″S 110°31′06″E / 7.03806°S 110.51831°E / -7.03806; 110.51831Koordhinat: 7°02′17″S 110°31′06″E / 7.03806°S 110.51831°E / -7.03806; 110.51831
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènDemak
Kodhe laladan
administrasi
33.21.01

Mranggèn iku kacamatan ing Kabupatèn Demak.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)