Setasiun Pasar Senèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Stasiun Pasar Senen)
Jump to navigation Jump to search
Stasiun Pasar Senèn, emplasemen kulon
Emplasemen wétan

Stasiun Pasar Senèn (PSE, +4,7m) utawa uga biyasa karan Stasiun Senèn iku stasiun sepur kang dumunung ing Kacamatan Senèn, Jakarta Pusat, DKI Jakarta, Indonésia. Dumunung ing wewengkon ramé ing cedhak Gelanggang Remaja Planet Senèn dan pusat perbelanjaan Pasar Senèn, stasiun iki mligi nglayani sepur kelas bisnis lan kelas ékonomi tujuan Purwokerto, Kutoarja, Yogyakarta, Semarang, Sala, Jombang, Malang, lan Surabaya. Stasiun iki dibbangun taun 1916 lan diresmèkaké tanggal 19 Maret 1925.

Kréta penumpang[besut | besut sumber]

Stasiun Pasar Senèn nglayani kréta kanggo tlatah tujuan:

Kelas Eksekutif[besut | besut sumber]

Kelas Ekbis[besut | besut sumber]

Kelas Bisnis[besut | besut sumber]

Kelas Ékonomi[besut | besut sumber]

Stasiun sadurungé:
Stasiun Kemayoran
Jalur KA Rajawali-Jatinegara Stasiun sabanjuré:
Stasiun Gang Sentiong

Koordhinat: 6°10′25″S 106°50′39″E / 6.1736111°S 106.8441667°E / -6.1736111; 106.8441667