Sepur Tegal Ekspres

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sepur Tegal Ekspres yaiku layanan sepur panumpang kelas ekonomi sing dioperasikake oleh PT. Kereta Api Indonesia (Persero), nglayani lintas TegalPasar Senen lan sewalike. Sepur iki ning beroperasi ngunakake rangkening sepur Progo sing ora dinggo.

Sepur Tegal Ekspres
Informasi umum
Jenis sepurSepur antarkutha
StatusBeroperasi
PamilikPT. Kereta Api Indonesia
Perjalanan
Relasi parjalananPasar Senen-Tegal, pp.
Jumlah pamberhentianDeleng ing ngisor
Jarak parjalanan297,4 km
Waktu parjalananrata-rata 5-6 jam
Frekuensi perjalanan harianSiji parjalanan mangkat mulih sabendina
Nomor sepur319-320
Jenis relRel abot
Pelayanan
KelasÈkonomi
Susunan tampat duduk106 kursi disusun 3-2. (ekonomi)
kursi saling adep-adepan lan ora bisa direbahake
Fasilitas sepur dhaharWonten
Jenis kaca jendhelaKaca panorama dupléks, lapisan laminasi isolator panas
Liya - liyaLampu maca, toilet, alat pamadam geni ringan, rem dharurat, AC, pangredam swara
Teknis sarana dan prasarana
Lebar sepur1.067 mm
Kacepatan operasional50 teka 100 km/jam
Pamilik prasaranaDitjen KA, Kemenhub
Nomor KA319-320
Peta rute
Cithakan:JAKK-SBI-ML

Tarif sepur iki yaiku Rp 49.000,00 karo jarak sing ditempuh yaiku 316 km.

Data teknis[besut | besut sumber]

Rute Pasar SenenTegal mangkat-mulih.
Tata rangkening sepur
Sepur angka 1 2 3 Sepur dhahar-pambangkit 4 5 6 7 8
Katerangan Sepur panumpang kelas ekonomi (K3) Sepur panumpang kelas ekonomi (K3)
Catetan : Tata rangkening sepur bisa mowah sewayah-wayah.

Jadwal laku[besut | besut sumber]

Ing sor iki jadwal lakuning sepur Tegal Ekspres per 10 Februari 2021 (Gapeka 2021).

KA 319 Tegal Ekspres
(Tegal – Pasar Senen)
KA 320 Tegal Ekspres
(Pasar Senen – Tegal)
Setatsiyun Teka Mangkat Setatsiyun Teka Mangkat
Tegal - 15.35 Pasar Senen - 09.20
Brebes 15.46 15.49 Cikampek 10.40 10.43
Tanjung 16.08 16.10 Pegadenbaru 11.16 11.18
Losari 16.18 16.20 Haurgeulis 11.30 11.32
Babakan 16.29 16.31 Terisi 11.52 12.18
Cirebon Prujakan 16.52 17.00 Jatibarang 12.34 12.36
Arjawinangun 17.19 17.21 Arjawinangun 12.55 12.57
Jatibarang 17.40 17.42 Cirebon Prujakan 13.16 13.26
Terisi 17.59 18.14 Babakan 13.48 13.51
Haurgeulis 18.37 18.39 Losari 14.01 14.04
Pegadenbaru 18.52 18.54 Tanjung 14.13 14.16
Cikampek 19.27 19.29 Brebes 14.36 14.40
Bekasi 20.20 20.22 Tegal 14.53 -
Jatinegara 20.39 20.41
Pasar Senen 20.52 -